Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kallskänka natt till Landvetter Airport

Vi söker en kallskänka för nattarbete till vår centralproduktion på Landvetter flygplats. Tjänsten är tillsvidare deltid 30 timmar per vecka.

Du kommer att arbeta med kallskänksuppgifter såsom sallad och smörgåsberedning.

Du är ambitiös, drivande och självgående. Du har ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Är du utbildad är detta en merit men inte ett måste.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att få arbeta på flygplatsen genomgår man en säkerhetskontroll samt en registerkontroll.

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Provanställning 6 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johan Udén
Epost: johan.uden@ssp.se

Arbetsgivare
SSP