Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärd till restaurang RAI på Arlanda

Café & Restaurang RAI ligger i avgångshallen på terminal 5 med en fantastisk utsikt över start och landningsbanor. Här kan du avnjuta frukost, lunch och tidig middag, dessutom finns ett gediget kondisutbud. Till RAI kommer många av flygplatsens anställda samt även vår egen personal för att avnjuta någon av de tre rätter som serveras till dagens lunch. Givetvis hittar även resenärer hit och skapar en internationell prägel. Vi har även viss konferensverksamhet med uthyrning av lokaler samt lunch/middagsbokningar.

Nu söker vi cafévärdar för enstaka dagar med god möjlighet till en tillsvidaretjänst från april. Är du ute efter ett sommarjobb med start i juni så passa på nu!

Vi söker dig som vill ge det lilla extra. Du är initiativrik, klarar av att ha många bollar i luften samt klarar en stundom stressfylld miljö.
För att klara tjänsten som cafévärd bör du vara mycket flexibel och självgående. Du älskar att ge service åt våra kunder, har en stor passion för mat och dryck och är bra på att skapa en teamkänsla.

Några års erfarenhet inom restaurang/konferens samt kassavana är meriterande. Ett absolut krav är flytande svenska och god engelska. Då många av våra anställda är i ung ålder så söker vi gärna Dig som har några år på nacken.

Arbetstiderna, 0500-2030 måndag-fredag och 0500-1930 lördag och söndag, för tillsvidaretjänst gäller rullande skiftgång med tjänstgöring varannan helg.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet.

Krav
Flytande svenska och god engelska

Meriterande
Restaurang/Konferenserfarenhet
Kassavana
Barvana

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johanna Erlandsson
Epost: johanna.erlandsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP