SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare till Luleå Airport

Vi söker nu förstärkning till våra avdelningar på SSP Luleå Airport. Anställningar avser heltid.

Våra olika verksamheter
? O'Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning.
? Food Market erbjuder allt från varm mat, kaffe, smg, kondis till retail.
? Cateringavdelning Flyg & Tåg. Här ligger tyngdpunkten på vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader.

Din profil:
Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du är målmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du sätter en ära i att se till att gästerna trivs och tar ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100% nöjda. Du har en uttalad förmåga att merförsälja. Med ett leende, snabb service och en positiv inställning får du gästen att känna sig välkommen. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor. Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har 3-års gymnasieutbildning.

Dina arbetsuppgifter innebär:
? Du arbetar 100% i driften, men är den som fördelar och styr arbetsuppgifterna under skiftet.
? Inspirera och coachar medarbetare att arbeta mot dagliga uppsatta mål
? Daglig uppföljning av egenkontrollprogram för säkerhet, hygien, miljö och hälsa, alkoholservering etc.
? Beställningar & mottagning av leveranser.


Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 6 jan 2017. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 månader provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Lina Nygren
Epost: lina.nygren@ssp.se

Arbetsgivare
SSP