Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kallskänka till Konferensen på Arlanda

Kallskänka till vår konferens på Arlanda

Vi söker en erfaren kallskänka till vår konferensverksamhet på Arlanda. Vi arbetar på uppdrag av Radisson SAS hotell i Sky City och stor vikt läggs vid att vara lyhörd över vad våra uppdragsgivare önskar.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva avdelningen framåt. Du bör ha skinn på näsan och glimten i ögat, kunna jobba självständigt och ha en passion för mat och konditori.

Du bör ha minst 6 års yrkeserfarenhet som kallskänka, prata flytande svenska samt god konversationsengelska.
Pga säkerhetskraven på flygplatsen krävs också att du är ostraffad då du kommer att genomgå en säkerhetskontroll via Transportstyrelsen.

SSP är medlemmar av VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN

Krav
6 års yrkeserfarenhet av kallskänk

Meriterande
Konditorutbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Andreas Näslund
Epost: andreas.naslund@ssp.se

Arbetsgivare
SSP