Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Butikssäljare för enstaka dagar Arlanda

SSP söker säljare inom retail för enstaka dagar till Arlanda

På Arlanda driver SSP ett antal retailenheter i form av delikatessbutiker och kiosker. I delikatessbutikerna hittar du det mesta och det bästa av skandinaviska delikatesser samt klassiska och kvalitativa souvenirer. I våra kiosker säljer vi allt för resan, bland annat konfektyr, tidskrifter, pocketböcker och kalldryck.

I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, upplockning av varor och andra i butik förekommande uppgifter, men en av dina främsta uppgifter är att ge våra kunder bästa service. Vi utbildar dig internt i de arbetsuppgifter du behöver kunna för att kunna uppnå detta.

Som person ska du tycka om att arbeta i en fartfylld miljö där vi sätter stor vikt vid att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och serviceminded. Nyckelord för avdelningen är lagarbete och att skapa en positiv upplevelse för kunden!

Du har erfarenhet från liknande arbete, gärna med kassavana. Eftersom du arbetar i en internationell miljö, har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetstiden är skiftarbete med tider från 04.00 - 23.00 vardagar och helger Det är en fördel om du bor nära Arlanda och har tillgång till bil då det ibland kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel vissa arbetspass.

Du är minst 18 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

SSP är med i SHR och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och varför du är intresserad av att arbeta med oss.

Krav
Över 18 år
Flytande svenska och god engelska

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Tamara Mudric
Epost: tamara.mudric@ssp.se

Arbetsgivare
SSP