SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Servispersonal och restaurangbiträde till Restauran Luleå Kulturens Hus

SSP på Kulturens Hus är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler.

Vi söker extrapersonal som restaurangbiträden & servis till Restaurang Luleå.

Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du är målmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du sätter en ära i att se till att gästerna trivs och tar ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100% nöjda
Med ett leende, snabb service och en positiv inställning får du gästen att känna sig välkommen. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Våra enheters öppettider är varierande, vilket innebär både dagtid, kvällstid & helger..

Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 1 dec 2016. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.


SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF


Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Sofia Eriksson
Epost: sofia.eriksson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP