Spontansökan - Matsäljare

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med sju stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors Handelspark, Töcksfors Shoppingcenter, Eda/Charlottenberg, Strömstad Åmål och senaste butiken i Storlien. Verksamheten startades 1997, men namnet Eurocash etablerades först 1999. Idag är vi ca 300 medarbetare som tillsammans omsätter över 1 miljard kronor om året. Vår strategi är att expandera genom förvärv och organisk tillväxt för att stärka positionen som matvarukedjan med det breda sortimentet och de lägsta priserna. Eurocash ägs av Conceptor AS i Oslo.

Som matsäljare på Eurocash är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service. Jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Det krävs ett högt ansvarstagande och ett engagemang för att bibehålla butikens välkomnande atmosfär.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Personliga egenskaper
Som matsäljare är du serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarsfull, ärlig har alltid kundnöjdhet i fokus. Du är flexibel och van att ha många bollar i luften. Ett stort matintresse är en fördel.

Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch och erfarenhet av arbete i dagligvarubutik samt god förståelse för försäljning.

Ett gott kundbemötande är en självklarhet för dig.

Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Krav

Meriterande
Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik. Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel. Erfarenhet av arbete i dagligvarubutik. B-körkort.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Vi har kollektivavtal med Handels.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.eurocash.se