Spontansökan - Avdelningsansvarig matsäljare

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med sju stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors Handelspark, Töcksfors Shoppingcenter, Eda/Charlottenberg, Strömstad Åmål och senaste butiken i Storlien. Verksamheten startades 1997, men namnet Eurocash etablerades först 1999. Idag är vi ca 300 medarbetare som tillsammans omsätter över 1 miljard kronor om året. Vår strategi är att expandera genom förvärv och organisk tillväxt för att stärka positionen som matvarukedjan med det breda sortimentet och de lägsta priserna. Eurocash ägs av Conceptor AS i Oslo.

Som avdelningsansvarig matsäljare har du möjlighet att ansvara för en eller fler av våra avdelningar. Du leder du det dagliga arbetet på avdelningen och ansvarar för att avdelningen sköts på rätt sätt samt att kollegor lever upp till ett gott kundbemötande.

Du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service. Jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Det krävs ett högt ansvarstagande och ett engagemang för att bibehålla butikens välkomnande atmosfär. Att arbeta med olika uppgifter på avdelningarna känns roligt och spännande för dig.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Personliga egenskaper
Du har en stark servicekänsla och ett gott kundbemötande är en självklarhet för dig. Du trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete i en dagligvarubutik, och har god förståelse för försäljning.

Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Krav
Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik.

Meriterande
Styckningskunnig.
Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Vi har kollektivavtal med Handels.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.eurocash.se