Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Trebor Group AB

Trebor Group AB är ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda.

Trebor Group AB logo

Arbetsgivare Trebor Group AB

Region Uppsala län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring, Tekniskt arbete

Sista ansökningsdag 2021-10-10

Om arbetsgivaren - Trebor Group AB

Trebor Group AB är ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda.

Junior Ingenjör som vill utvecklas inom försäljning

Nu gör vi på TREBOR en stor satsning på försäljningssidan med en helt ny roll på försäljningsavdelningen. Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad ingenjör eller dig som också har något/några års erfarenhet och som vill utvecklas inom försäljning. Rollen är bred och kommer att ge dig kunskap om företaget, våra produkter, utvecklingsarbete och förstås försäljning och marknadsföring. 

Trebor Group AB har utvecklat och levererat SCADA-system sedan 1996. Vi utför allt från uppgraderingar av befintliga system till kompletta helhetslösningar, där vi även tar oss an angränsande områden som nätverksarkitektur och konfigurering av hårdvara. Trebor utvecklar även programvaror som är add-ons till SCADA-system eller fristående programvaror, t.ex. trafikledningssystem, integrationslösningar och belysningsstyrningssystem. Vår senaste produkt, Trebor Dali Visualizer, är ett revolutionerande belysningsstyrningssystem där vi applicerat vår erfarenhet inom grafiska system för att skapa något helt nytt på marknaden.

Om tjänsten

Rollen är bred och varierande, med mycket eget ansvar och med många kontaktytor både externt och internt. Du arbetar nära vår försäljningschef i ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar. Eftersom rollen är ny har du stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter.

Du kommer även att arbeta nära vår utvecklingsavdelning och vara en resurs i våra utvecklingsprojekt. Detta kan innebära allt från arbete med kravställningar till betatestning. Support till våra kunder och att hålla utbildningar och demonstrationer kring våra produkter är också en viktig del av rollen.

Även om du kommer att tillhöra försäljningsavdelningen kommer du att arbeta på ett företag där alla har hög teknisk kompetens och utbildning.

Arbetsuppgifter

 • Order- och leveranskoordinering
 • Offertarbete
 • Marknadsarbete, framtagande av material, deltagande i mässor
 • Kundsupport och utbildning
 • Dokumentationsarbete som tex att uppdatera manualer och tekniska dokument
 • Delta i utvecklingsprojekt med hantering av kundkrav och testning

Vem söker vi?

Du har ett stort och brett tekniskt intresse och en teknisk högskoleutbildning som ingenjör eller motsvarande. Som person är du utåtriktad, social, pedagogisk, strukturerad och har lätt för att lära dig nya saker. Du har även intresse och vill utvecklas inom försäljning. Du ska trivas med mycket kundkontakter och brinna för att ge kompetent teknisk service både internt och externt. Du gillar bredd i dina arbetsuppgifter och är inte rädd för att hugga i där det behövs för stunden men du kan också prioritera.

Skulle du ha erfarenhet av fastighetsautomation och/eller belysningssystem är det såklart ett plus, men inget vi förväntar oss.

Krav

 • Teknisk högskoleutbildning som ingenjör eller motsvarande
 • Arbetslivserfarenhet där kundkontakt och/eller försäljning ingått på något vis
 • Mycket goda kunskaper i Office-programmen, specifikt Excel
 • Flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska.
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet av att ta fram marknadsföringsmaterial i t.ex. InDesign och Adobe Premier
 • Erfarenhet av CRM system
 • Erfarenhet av fastighetsautomation och/eller belysningssystem

Övrigt

Placering Uppsala. Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Haglund, Jobbet.se på 018-470 71 04.

Rekryteringen sker löpande och du är välkommen med din ansökan redan idag!