Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Nomo Kullager AB

Nomo Kullager AB är i grunden ett genuint familjeföretag som grundades 1948 och ingår som ett helägt dotterbolag i Axel Johnson koncernen sedan 2000. Nomo erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillhörande tjänster kombinerat med hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga. Vi marknadsför Nordens bredaste sortiment av kul- och rullningslager och har försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Kina. Läs gärna mer på vår hemsida www.nomo.se.

Nomo Kullager AB logo

Arbetsgivare Nomo Kullager AB

Region Stockholms län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2023-01-31

Om arbetsgivaren - Nomo Kullager AB

Nomo Kullager AB är i grunden ett genuint familjeföretag som grundades 1948 och ingår som ett helägt dotterbolag i Axel Johnson koncernen sedan 2000. Nomo erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillhörande tjänster kombinerat med hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga. Vi marknadsför Nordens bredaste sortiment av kul- och rullningslager och har försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Kina. Läs gärna mer på vår hemsida www.nomo.se.

Nu söker vi en ny stjärna till vårt familjära Innesäljteam!

Tror du också att en bra verksamhetsutveckling kommer i kombination av kvalitativ service och långsiktiga relationer? Är du en social person som ser ett värde i samarbete och en prestigelös arbetsplats? Här erbjuds du en ansvarstagande roll där du snabbt blir en del av en trevlig gemenskap. Vi på Nomo söker nu en engagerad innesäljare till vårt team i Täby som vill vara med och ta vår försäljning till nya höjder!

Tjänsten erbjuder

Som Innesäljare är du en del av ett team där alla jobbar för att nå ett mål: att leverera service i toppklass! Tjänsten innebär ett självständigt arbete med frihet under ansvar. Ditt huvudsakliga fokus ligger på att ha nära kontakt med kunder, säljorganisationen och utländska leverantörer. I rollen kommer du hantera tekniska- och prismässiga frågeställningar, leveransbevakning, offert- och orderregistrering. Du bidrar till att skapa intresse för våra produkter genom att erbjuda kunderna rätt lösningar! Visst låter det spännande? 

Vad har du att erbjuda?

Det viktigaste för oss är inte hur lång erfarenhet du har utan vem du är som person. Tjänsten passar dig som har ett intresse för service, försäljning och teknik. Eftersom samarbete och laganda är viktigt i vår familjära verksamhet ser du gemenskap och lojalitet med glädjande ögon – precis som vi gör! För att lyckas och trivas hos oss är du en stresstålig lagspelare som inte backar för att föra fram din vilja och tro på din sak. Som innesäljare på Nomo är du företagets röst utåt. Det innebär att det är viktigt att du har lätt att ta till dig och förstå information, värderar kvalitativ service och förstår sambandet mellan kundnöjdhet och försäljning. När kunden ser problem ser du lösningar. 

Vi ser att du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du har någon form av erfarenhet av försäljning, det är en stor merit om du tidigare har jobbat med innesälj. Har du dessutom erfarenhet av- samt god förmåga att sätta dig in i olika affärssystem ser vi det som ett stort plus. Du är van vid att arbeta i Office 365 med Excel, Outlook etc. God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten. Ytterligare språk är självklart meriterande. Vidare ser vi att du inte bara har ett sinne för humor – utan också för siffror och ordrar! 

Om oss 

Nomo Kullager grundades 1948 och har sedan dess utvecklat relationer med ledande och globala premiumtillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud inom lager. Vartefter företaget har utvecklats har vi adderat närliggande teknik till vårt utbud, utan att kompromissa vår specialistroll. Vi erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillbehör kombinerat med en hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga. 

Som ett ISO 9001 och ISO 14001-certifierat företag, är Nomo en pålitlig partner genom hela kedjan, från första förfrågan, till produkturval, applikationsanalys och leverans av produkten.

Vi erbjuder våra kunder inom OEM och eftermarknaden specialiserade tekniker och försäljningsspecialister som kommunicerar på de nordiska språken. Med ca 180 högutbildade och erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan våra kunder lita på oss när de behöver specialistkunskap nära dem.

Hur är det att jobba hos oss?

Vår Innesäljchef Jessica berättar varför hon trivs så bra hos oss på Nomo:

“Hos Nomo får man chans att utvecklas! Jag började själv som innesäljare, blev sedan utesäljare, Key Account Manager och idag är jag innesäljchef för Nomo Group. En av fördelarna i mitt jobb är samarbetet med kollegorna, de är guld värda. Tillsammans finns vi här för varandra och jobbar mot samma mål. Dessutom är det en otrolig trygghet att vara en del av ett stabilt företag med en erfaren chef som lyssnar och har ett tydligt ledarskap. Jag tycker att våra ledord säger det mesta om oss på Nomo: 
We Know, We Care, We deliver.”

We know – vi kan våra produkter, våra kunder och deras applikationer – vi är här för att hjälpa dem.
We care – vi bryr oss om våra kollegor, våra kunder, våra leverantörer och miljön. Vi arbetar för att göra så lite klimatavtryck som möjligt.
We deliver – när det gäller, kan du lita på att Nomos personal finns där och gör allt för att hjälpa dig lösa ditt problem. 

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Täby. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer? Ring vår Innesäljchef Jessica Lehmann, 08-630 28 14.

Vi hanterar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av försäljning
  • Vana av att arbeta i Office 365 med Excel, Outlook etc.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta med innesälj
  • Erfarenhet av- samt god förmåga att sätta dig in i olika affärssystem
  • Ytterligare språkkunskaper