Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Skåne län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2023-01-31

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Söker Köksbiträden till roliga event och mässor

Vi söker dig som vill lära dig mer kring större leveranser inom det kalla och varma köket. Du jobbar idag som ett köksbiträde och kan jobba effektivt och självständigt men också i team.

Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, vill nu förstärka vårt köksteam med glada och driftiga köksbiträden som vill jobba extra vid större event och mässor. 

Vi söker dig som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. På Malmömässan finns 2 restauranger med tillhörande kök. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.

Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.

Den vi söker                                     

Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.

Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, förrätter, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Men du kan även få hjälpa till med det varma i köket vid behov. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.

Du ska ha erfarenhet av att jobba i kök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.

Du talar, förstår och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi kan erbjuda

Tjänsten är en anställning extra vid behov, timlön enligt kollektivavtal och arbetstiderna är mestadels dagtid men  kvällar och helger förekommer men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande i sin roll och inom företaget.

Ansökan

Rekryteringsprocessen kommer att ske efter nyåret och du blir kallad till intervju i januari om din kometens matchar det vi söker.

Skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kan du maila dem till martin.rosvall-hansson@malmomr.se 

Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Krav

  • Arbetslivserfarenhet av att arbeta i kallkök ex sallader, smörgåsar, förrätter, desserter mm 
  • Talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat
  • Erfarenhet av allergi och specialkoster

Meriterande

  • Arbetslivserfarenhet inom varmkök
  • Svensk matlagning från grunden
  • HACCP
  • Erfarenhet av inköp