Sista ansökningsdag har passerat
Diakonistiftelsen Samariterhemmet logo

Arbetsgivare Diakonistiftelsen Samariterhemmet

Region Uppsala län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-11-30

Timanställda till receptionen, Duvan Hotell & Konferens

Vi är ett litet familjärt hotell med 32 rum, 5 konferenslokaler och en restaurang,  Restaurang Otto. Hotellet erbjuder pentry för gäster som bor under längre tid, samt gemensamhetsutrymmen och tvättmöjligheter. Hotellet ligger mycket centralt i Uppsala.

Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete där du får hjälpa till med lite av varje på hotellet. I huvudsak är det inom reception/bokning, men du kan även få hoppa in vid frukost och housekeeping.

I receptionsarbetet ingår bland annat traditionellt receptionsarbete såsom att checka in och ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, fakturering med mera. Du går alltid in med inställningen ”Inget är omöjligt” och tycker det är roligt att vara flexibel och är lösningsorienterad. Du har hög positiv energi som sprider sig hos medarbetare och gäster och laget går före jaget. Kommunikation är otroligt viktigt för dig. Du älskar att sälja och se till att gästen får sina förväntningar överträffade.

Tjänsten innebär arbete på dagar och helger (kvällar kan förekomma). Lön enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer ske löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan ansökningstidens slut, så vänta inte med din ansökan. 

Tillträde snarast eller enl. ök.

Vi följer kollektivavtalet enligt Vård & omsorg och är medlemmar i Arbetsgivaralliansen.

Krav

  • Du ska kunna svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet från hotellreception/bokning
  • Erfarenhet av bokningssystemet Spectra