Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Coor

The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept och varumärke som kommer att öppna centralt i Uppsala i byggnaden Juvelen. Konceptet driftas av Coor - en av Nordens ledande facility managementleverantörer.

Coor logo

Arbetsgivare Coor

Region Uppsala län

Bransch Chefer och verksamhetsledare, Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-11-07

Om arbetsgivaren - Coor

The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept och varumärke som kommer att öppna centralt i Uppsala i byggnaden Juvelen. Konceptet driftas av Coor - en av Nordens ledande facility managementleverantörer.

Kökschef The Kitchen Club Uppsala

Join the Kitchen Club! Vi söker nu en erfaren Kökschef till öppningen av The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner.  The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen - från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW och däremellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som kan hjälpa oss att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.

Om rollen

I rollen som kökschef sätter du din prägel på hela matupplevelsen och är The Kitchen Clubs matkreatör inom ramen för restaurangens grundkoncept hållbarhet. Vi har höga ambitioner och du kommer i din roll vara i fronten för The Kitchen Club och sätta din mat på kartan. Du är delaktig i restaurangens helhet och arbetar i nära samarbete med restaurangchef och är en del i restaurangens ledningsgrupp. I din roll kommer du att ha personalansvar för kökspersonalen och också ansvar för kvalitét och säkerhet såväl som ett nyckeltalsansvar. Självklart ingår också kontakt med våra leverantörer, att vi har tillgång till de bästa lokala råvarorna är något som är viktigt för dig. 

Om dig

Du har flera års erfarenhet av professionell matlagning och innehar ett genuint intresse för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen! Du rör dig kreativt mellan skapandet av avslappnad bistromeny och det nynordiska köket. Har du erfarenhet från erkänt namnkunniga restauranger/varumärken eller erfarenhet av restaurangarbete i en storstad, gärna internationellt, är det meriterande. Du har ekonomisk förståelse för råvaror och personalkostnader. Du har mycket goda språkliga färdigheter i både svenska och engelska.

Som person har du en positiv inställning och gör gärna det lilla extra utifrån ett kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är ödmjuk inför uppgiften och inför kollegor. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är en god personalledare som leder andra i kreativa team och skapar förutsättningar för engagemang och motivation.

Vårt erbjudande

Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi erbjuder flexibel arbetstid, s.k. förtroendearbetstid, där det är upp till dig att själv planera din arbetstid. I tjänsten ingår 30 dagar semester samt goda förmåner inom tex friskvård och pension.

Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper.

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Varje år genomförs kundmätningar, vars resultat ligger till grund för det löpande utvecklingsarbetet. Coor har spetskompetens inom många tjänster, och utvecklar själva nya koncept och lösningar, vilket kommer kunderna tillgodo. Genom att fånga upp idéer och förslag från alla medarbetare och driva tjänsteutveckling i egen regi kan Coor addera ett stort värde till sina kunder.

Annat viktigt att veta

Sista ansökningsdag är 7 november men rekryteringen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänsten omfattar heltid, 40 timmar/v, kvälls- och helgarbete förekommer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord på 0739-816414 eller Andrea Hartwig på 0767-230727.

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Flera års erfarenhet av professionell matlagning
  • Mycket goda språkliga färdigheter i både svenska och engelska

Meriterande

  • Erfarenhet från erkänt namnkunniga restauranger/varumärken
  • Erfarenhet av restaurangarbete i en storstad, gärna internationellt