Home

WORK WITH US

COMPANIONSHIP RESPECT DEDICATION PROFESSIONALITY

Lediga jobb

VÅR ARBETSPLATS

Som medarbetare hos CTC har du ett viktigt uppdrag och bidrar till ett arbete som gör skillnad.

 

Vi är en kunskapsintensiv verksamhet och du blir en del av ett team med hög kompetens, i en miljö som genomsyras av vår värdegrund;
Gemenskap, Respekt, Engagemang Professionalitet.

 

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, där vi tillsammans tar ansvar för företagets utveckling genom ett lösningsorienterat förhållningssätt. Att vi dessutom har kul på jobbet ser vi som en självklarhet!

DU ÄR VÄRD BRA FÖRMÅNER

För att möta dina och andra medarbetares olika behov beroende på intressen, ålder och livssituation har vi en bredd på det vi erbjuder dig:

  • Kollektivavtal
  • Konkurrenskraftig tjänstepension
  • Flexibel arbetstid
  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Sjuk- och föräldralön
  • Extra semester vid lång anställningstid
  • Extra lediga dagar att förlägga när du vill

OM OSS

Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt?

CTC Clinical Trial Consultants AB är en snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) inom Life Science branschen, hos oss jobbar över 100 medarbetare. Vårt huvudkontor finns i Uppsala men vi har även verksamhet i Lund och Stockholm.
Det som skiljer oss från andra CRO:n är våra egna forskningskliniker, vilka bland annat finns på Akademiska och Karolinska sjukhuset.

Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder full service, vilket innebär att vi från start till slut på en klinisk studie erbjuder ett komplett paket med alla involverade tjänster och moment. Allt för att nya läkemedel så snabbt som möjligt når ut till patienter. Våra kliniska studier genomförs på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering.

Läs mer om oss och våra medarbetare här.

LEDIGA JOBB

Nedan listas tjänster som vi rekryterar just nu

GENERELL INTRESSEANMÄLAN

Våra aktuella rekryteringar ser du under lediga jobb men om du vill anmäla ett generellt intresse för CTC som arbetsplats är du välkommen att skicka in din intresseanmälan här