TILL VÅR HEMSIDA

We are the
food travel
experts

 

 

 

 

 

LEDIGA TJÄNSTER

OM SSP

SSP är en av de bäst bevarade hemligheterna i restaurang- och besöksnäringen. Du kanske inte känner till oss vid vårt namn men du kommer definitivt att känna igen oss från våra varumärken. Vi är den ledande operatören av restauranger, barer, caféer, food courts och butiker på flygplatser, tågstationer, arenor och eventanläggningar.

 

Globalt är vi nu verksamma i över 35 länder över hela världen på cirka 600+ anläggningar. Vi har en omfattande portfölj med mer än 500 internationella, nationella, lokala och specialvarumärken. Dessa inkluderar våra egna varumärken, såsom Upper Crust och Ritazza samt varumärken som vi driver via franchise, inklusive Bastard Burgers, Taco Bar, Eatery, WHSmith, O´Learys, Starbucks och Burger King. Vi har också internationellt arbetat med ett antal kända kockar, inklusive Jamie Oliver och Gordon Ramsey, för att skapa skräddarsydda varumärken.

VÅR VISION

Vår vision är att ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras  förväntningar och som gästerna vet inte går att matcha. Vi är övertygade om att genom att skapa en kultur där våra värderingar står i centrum och lever och andas kommer vi att uppnå vår vision.

ATT JOBBA PÅ SSP

Vårt främsta mål är att se till att kunden får den bästa upplevelsen varje gång - och vi älskar mat! Om du bryr dig lika mycket om dessa två saker som vi gör så kommer du trivas hos oss! Vår verksamhet är uppbyggd kring människor och service.

 

Vi förlitar oss på och ger våra team möjlighet att utvecklas och firar gemensamma framgångar. Detta är din karriär - vi vill att du ska göra skillnad för vår verksamhet genom att använda din expertis och erfarenhet. Vi tar hand om våra talanger och har en stor intern utvecklingsmöjlighet och rörlighet . Många av våra chefer har börjat i teammedlemsroller.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.

Våra
värderingar

 • Vi firar framgång – uppmärksammar och värderar allas prestationer.

 • Vi är ett team – arbetar tillsammans och delar våra bästa idéer för att uppnå högsta möjliga internationella potential.

 • Vi är resultatinriktade – och levererar bra mat och service för våra gäster och enastående resultat för våra kollegor, partners och aktieägare.

 • Vi är modiga – utnyttjar möjligheter, nya arbetssätt och anpassar oss snabbt varje dag.

 • Vi gör alla en skillnad – respekterar varandra, agerar ansvarsfullt, hållbart och tar ansvar för vad vi själva bidrar med.

MÖT NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

 • Foto på Elmer
  Elmer
  Barista på Ritazza Stockholm Central
  ”Vi är ett härligt team som har kul på jobbet tillsammans och hjälps åt. Jag tycker om att jobba med människor och det är alltid mycket på gång hos oss.”
 • Foto på Hans-Erik
  Hans-Erik
  Multi Unit Manager SSP Luleå
  ”Jag började min karriär som kock men blev köksmästare ganska så snabbt och därefter har jag haft flera olika roller inom restaurang och kök. SSP är ett stabilt och säkert företag i branschen med tydliga krav och förväntningar på arbetet. Hos oss belönar vi framgång och du blir sedd när du gör skillnad. Det bästa är att jag får jobba fritt under ansvar och utveckla min kreativa sida.”
 • Foto på Hanna
  Hanna
  Student och Barista på Ritazza Stockholm Central
  ”Jag studerar och kombinerar mina studier med att arbeta deltid hos SSP och det passar mig jättebra. Varierade arbetstider och flexibilitet i arbetsdagar fungerar fint för mig som student. Det är en rolig arbetsplats med hög puls!”
 • Foto på Anes
  Anes
  Arbetsledare Burger King, Stockholm Central
  ”Jag har alltid älskat service och kontakt med människor och som arbetsledare på Burger King får jag både möta våra gäster och hjälpa mina kolleger att utvecklas.”
 • Foto på Moa
  Moa
  Commercial Analytics Manager, SSP Nordics
  ”Jag gillar att vara del av en global organisation, att vi är nära kärnverksamheten och inte minst, att vi tar beslut på siffor. En rolig bransch och härliga kollegor hjälper så klart till!”
 • Foto på Fouad
  Fouad
  Unit Manager, Arlanda
  ”Min första roll i företaget var som cafévärd. Jag diskade, värmde mat/bakade, gav god service till våra gäster och lärde mig allt om hur försäljning och ett café fungerar. I dag är jag Unit Manager med ansvar för flera enheter och att leda och utveckla mina medarbetare på bästa sätt.”

NÅGRA AV VÅRA FÖRMÅNER

 • Subventionerad lunch

 • Friskvårdsbidrag och hälsoaktiviteter

 • Bonussystem/säljtävlingar

 • Aktiesparprogram

 • SSP Academy

 • Personalrabatt 40%

 • Kollektivavtal, tjänstepension
  och försäkringar

 • Individuell kompetensutveckling och
  internationella karriärmöjligheter

HITTA DITT DRÖMJOBB

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER