Välkommen till vår karriärsida!

SPD utvecklar, tillverkar och säljer borriggar, pålningsmaskiner, borrmaster och pålningsmaster till grundläggningsföretag. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet och vi erbjuder bästa förebyggande underhåll och service på marknaden.

Scandinavian Pile Driving har formats utifrån en tro på att allt alltid kan göras bättre. Allt vi gör bygger på starka idéer, tydliga värderingar och målet att göra arbetet enklare för de som använder våra maskiner.

Vi finns med hela vägen från idé till färdig maskin. För oss är borrmaster och borrning mer än ett jobb. Det är ett intresse och en passion som vi på SPD brinner för.

 

 

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett expansivt företag. Vi arbetar inom ett brett arbetsområde där du har möjlighet att vara med och bygga processer i företaget. 

Hos oss på SPD är alla medarbetare lika viktiga spelare, det tror vi är en del av vår framgång. 

Vision, Bäst i branschen

Genom att fokusera på produktkvalitet, service och kunnande når vi framgång och utveckling.

Vår vision når vi genom att vi arbetar i nära samarbete med våra kunder. Vi har den bästa kunskapen om borrmaskinernas konstruktion och funktion. Vi ger service och har lösningar som är bättre än någon annan konkurrent. Vi överträffar högt ställda förväntningar.

Lediga jobb

Nedan listas tjänster som vi rekryterar till just nu.

Just nu har vi inga lediga jobb

Spontanansökan

Just nu har vi inga lediga jobb

Scandinavian Pile Driving SPD AB
Fridhemsgatan 16, 733 39 Sala

0224-138 10
info@spd.se