Välkommen till vår karriärsida!

Se våra lediga jobb här!

OM OSS

Jobbet.se var först i Sverige med att erbjuda smarta webbaserade rekryteringslösningar redan 2003.

Många företag har senaste åren haft problem att rekrytera kvalificerad personal, men vi vet också att de företag som prioriterar rekrytering lyckas i större utsträckning än andra. Därför valde vi att lansera ett helt nytt modernt rekryteringscenter i maj 2018. Vår nya plattform gör alla våra kunder till professionella rekryterare oavsett om man sköter rekryteringen på egen hand eller tillsammans med våra erfarna rekryterare. 

HOS OSS ÄR ALLA PROFFS PÅ REKRYTERING

Hos oss är alla experter inom rekrytering, fast på lite olika sätt. Vissa av oss rekryterar specialister och chefer medan andra främst jobbar med search och marknadsföring av våra kunder och deras lediga tjänster. Alla delar vi engagemanget när det gäller att lyckas i varje rekrytering och i uppdraget att alltid vara rådgivande åt våra kunder. 

Med 17 års erfarenhet som rekryteringsföretag har vi väletablerade kundrelationer. Klicka här för att läsa mer om de rekryteringsuppdrag vi genomfört senaste tiden.

Hos oss får du möjlighet att jobba med många olika branscher och stödja både stora och små organisationer och deras chefer med rekrytering.

VÅRA LEDIGA JOBB

Nedan listas de tjänster som vi rekryterar just nu.

Just nu har vi inga lediga jobb

SPONTANANSÖKAN

Har vi inga lediga tjänster som passar dig just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökan.