VÄLKOMMEN TILL OSS!

Att riva är att göra sig av med det gamla. Men det är också att göra plats för något nytt. Under de 25 år vi verkat har den insikten vuxit sig starkare för varje år. Vi erbjuder helhetslösningar inom rivning sanering och projektering och för att bli så kompletta som möjligt måste vi kunna hantera hela kedjan nästan oavsett vad som krävs. Därför är bredden på de arbeten vi hanterar stor.

 

Du hittar oss i både Norrköping, Linköping och Stockholm där vi är omkring 70 personer som jobbar ihop. Med en årlig omsättning på 125 miljoner kronor är vårt huvudsakliga uppdragsområde Östergötland, men vi verkar över hela Sverige.

 

Vi river, demonterar, återvinner, återbrukar, sanerar samt utför betonghåltagning. Det har vi gjort med framgång i över 25 år. 

VAD ERBJUDER VI?

Hos oss får du trevliga kollegor, god stämning på jobbet, en omtänksam arbetsgivare som är mån om arbetsmiljön. Att våra medarbetare mår bra är viktig för oss.

LEDIGA JOBB

Är du nyfiken på att lära dig nytt? Gillar du att arbeta tillsammans i lag? Vi växer ständigt med nya uppdrag och kommer under året att söka fler kollegor. Du kanske är vår nya lagspelare?

Just nu har vi inga lediga jobb

SPONTANANSÖKAN

Om vi inte har några lediga tjänster just nu kan du ändå lämna en spontanansökan här. 

SOCIALA MEDIER