Välkommen till vår karriärsida

Lediga jobb

En stolt och unik historia

Food Family är en unik familj av människor, smaker och verksamheter, där god mat och goda upplevelser har gått i arv sedan 1962, då Åke Johansson startade en självservering i gamla S:t Eriksmässan. Åkes döttrar Maria Stridh och Kerstin Johansson har under decennier fortsatt utveckla familjeföretaget, som har vuxit med både fler generationer och fler verksamheter. Idag omfattar Food Family allt från ett slott i Sörmland och en teaterbar i Stockholms city till mässrestauranger i Stockholm och Malmö, galabanketter, caféer och restauranger i unika byggnader.

Även om maten, lokalerna och upplevelserna har förändrats med tiden, genomsyras alla verksamheter fortfarande av Åke Johanssons viktigaste ledstjärnor: Omtanken och lyhördheten för gästen, och ett helhetstänk som var långt före sin tid när det gäller att ta tillvara och hushålla med resurserna. Det är en unik historia i tiden som vi med stolthet bygger vidare på och utvecklar med fokus på att skapa goda upplevelser.

Vårt varumärkeslöfte:

Vi skapar Goda Upplevelser

Food Family är proffs på Goda Upplevelser i flera dimensioner, för allt från en till tusentals gäster. Food Family är en stor familj av restauranger, hotell, medarbetare, miljöer och smaker, som skapar goda upplevelser för såväl gäster och kunder som för samhället och framtiden.

 

Vår affärsidé:

Vår affär är klok och långsiktig

Genom vår erfarenhet och storlek, kombinerat med affärsmannaskap och fokus på att ta tillvara alla resurser på bästa sätt, levererar vi hög kvalitet med omtanke och känsla för en till tusentals personer. Något vi har gjort sedan 1953.

 

För att uppfylla vår affärsidé och varumärkeslöfte har vi fyra fokusområden

1. Vi är en familj

2. Mat och upplevelser med stolthet

3. En god framtid

4. En pålitlig partner

Några av våra förmåner

  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Frukost och mellanmål
  • Rabatt på mat och logi i våra egna verksamheter
  • Arbetskläder
  • Bidrag till arbetsskor
  • Internutbildning och kompetensutveckling
  • Pensioner och försäkringar
  • Terminalglasögon
  • Förmånligt pris på Fitness24seven

En god framtid

Vi bidrar till en god framtid för såväl miljön och klimatet som för våra medarbetare, våra verksamheter och vår ekonomi.

Minskad miljö- och klimatpåverkan: Vi är KRAV och/ eller Svanenmärkta i alla våra verksamheter. Vi anstränger oss för att minimera matsvinnet och gör medvetna val inom många andra områden som påverkar vår miljö. Inom de flesta av våra verksamheter omvandlas matrester till biogas. 

Våra medarbetare: Vi erbjuder bra anställningsvillkor, kollektivavtal och utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare. På så sätt får vi lojala medarbetare som trivs hos oss och utvecklas och som bidrar till att utveckla verksamheterna.

En sund ekonomi: Genom att använda råvaror och andra resurser på ett optimalt sätt och att ta hand om vårt material och våra miljöer skapar vi långsiktig ekonomisk lönsamhet och stabila, välmående verksamheter i företagsgruppen.

Följ oss gärna!

Mässrestauranger

LinkedIn iconFacebook iconInstagram icon

Stadshusrestauranger

LinkedIn icon

Teaterbaren

Facebook iconInstagram icon

Stadshuskällaren

Facebook iconInstagram icon

Engsholms slott

LinkedIn iconFacebook iconInstagram icon