Platsannonsbild topp

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Skåne län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2020-01-07

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Projektledare

Projektledare/ hovmästare som är organiserad och kvalitetsmedveten!

Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Vi skapar mat och dryck med gastronomiska förtecken för alla minnesvärda tillfällen som storslagna banketter och i pop-up restauranger. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för såväl gom som öga. Vi är Mässrestauranger i Malmö.

Tjänsten

Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med MalmöMässans medarbetare. Du rapporterar till Restaurangchefen

Den person vi söker

Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och några års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten.

Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut.  Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten, kalkylering och offertskrivning samt har hög servicenivå.

Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team. 

Kunskaper och erfarenhet

Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå samt dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program. Även meriterande om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har och följer Unionens kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag genom att klicka på ”sök detta jobb” och bifogar CV och personligt brev. Intervjuer och tillsättning kan ske innan ansökningstidensslut, Anställning sker enligt överenskommelse. Har du frågor kan du maila dem till jonas.ekman@malmomr.se Välkommen till oss!

Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Krav

  • några års erfarenhet av att arbeta i restaurang och/eller festvåning
  • lägst gymnasieutbildning
  • talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat
  • kunskap att arbeta i office-paketets olika program

Meriterande

  • tidigare arbetat med kalkylering och offertskrivning
  • dokumentarade mat- och dryckeskunskaper
  • kassahantering samt back-office