Platsannonsbild topp

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Produktionsledare till våra Fastfood restauranger!

Vi behöver förstärkning av dig som gillar att arbeta både högt och lågt är både analytisk och praktisk. Du är trygg som person och nyfiket modig på ett ödmjukt sätt. Du inspireras av att få leda, organisera och sälja samt av att motivera och entusiasmera dina medarbetare.

Som Produktionsledare kommer du att rapportera direkt till restaurangchefen för Fastfood avdelningen i frågor som rör den dagliga verksamheten. Du har tillsammans med restaurangchef resultat-, kvalitet- och uppföljningsansvar och brinner för att utveckla och effektivisera. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av en liknade roll. 

Du kommer att få vara med att drifta våra fasta Fastfood enheter samt våra tillfälligt uppbyggda caféer ute i hallarna, alla i Stockholmsmässans anläggning. Just nu är inriktningen på våra fastfood-restauranger, Street Eats, Bowls&Buns och caféer med hembakta kakor och våra menyer varierar beroende på vilken mässa det är i huset samt vilken målgrupp vi inriktar oss på.

Det krävs både bred och djup kunskap för att matcha och överträffa våra gästers förväntningar på alla plan.  I dina arbetsuppgifter ingår:

  • - Informera/ introducera vår extrapersonal, både skriftligt och muntligt.
  • - Menyer och digitala skyltar ska uppdateras
  • - Inventering av dryck, mat samt engångsartiklar varje månad
  • - Lageransvar, städa och rensa och ta hand om ev svinn.
  • - Uppstart, förberedelser och preparera inför mässor för att skapa de bästa förutsättningarna för vår extrapersonal.
  • - Ansvarar tillsammans med restaurangchef att driften levererar när mässorna äger rum.

Det medför att vi vill att du har ett genuint intresse och god kunskap om mat och dryck. 

En stor del av jobbet är att coacha medarbetare samt att vara delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med dem. Du har ett visst personalansvar för ett flertalet extraanställda. Det här gör att vi ställer krav på goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av att leda och introducera personal.  

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurang och gärna Fastfood. I vår internationella miljö är det också viktigt att du uttrycker dig väl på engelska i både tal och skrift samt svenska som är det språk vi använder internt i företaget. 

Tjänsten innefattar veckodagar och helger samt ett fåtal kvällar per säsong. Rekryteringen kommer att ske löpande under ansökningstiden och tänkt tillträdesdatum är 1:a oktober tom 19 december 2019, tjänsten är en visstidsanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Jonathan Repta jonathan.repta@massrestauranger.se  (Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen)

Läs gärna mer om Mässrestauranger på vår hemsida: www.massrestauranger.se   

Välkommen till en spännande och inspirerande arbetsplats!