Platsannonsbild topp

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2020-01-07

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Kallskänka /Kock

Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.

Vilka är vi?

På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop up rest, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.

Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.

Den vi söker                                     

Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.

Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.

Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.

Du talar och skriver svenska och/eller engelska obehindrat.

Vi kan erbjuda

Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.

Ansökan

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden och vår verksamhet startar i mitten av januari. Skicka din ansökan redan idag för att öka din chans genom att klicka på ”sök detta jobb” här bredvid. Har du frågor kan du maila dem till mikael.amundsson@massrestauranger.se

Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Krav

  • arbetslivserfarenhet av att arbeta i kallkök ex sallader, smörgåsar, desserter mm 
  • talar svenska och/eller engelska obehindrat

Meriterande

  • arbetslivserfarenhet inom varmkök
  • svenskmatlagning från grunden