Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Kaija

Företaget Kaija arrangerar matprovningar och event där grupper, privatpersoner och företag, tillsammans lagar mat och lär sig nytt om mat och dryck vid den toppmoderna utbildningsanläggningen, Stallet. Vi håller till i bedårande natur, bara 15 minuter från Stora Torget i Uppsala. Kaija drivs av Kaija Carlson och är en utveckling av Uppdrag: Köket. Läs mer på vår hemsida, www.kaija.se

Kaija logo

Arbetsgivare Kaija

Region Uppsala län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2019-10-13

Om arbetsgivaren - Kaija

Företaget Kaija arrangerar matprovningar och event där grupper, privatpersoner och företag, tillsammans lagar mat och lär sig nytt om mat och dryck vid den toppmoderna utbildningsanläggningen, Stallet. Vi håller till i bedårande natur, bara 15 minuter från Stora Torget i Uppsala. Kaija drivs av Kaija Carlson och är en utveckling av Uppdrag: Köket. Läs mer på vår hemsida, www.kaija.se

Matinspiratör, kreatör/kock

Brinner du för matlagning och att inspirera andra? Bli vår Matinspiratör på deltid!

Om tjänsten

Vi erbjuder en roll med stor variation i en fantastisk miljö! Vi skräddarsyr evenemang för våra kunder och de kommer till oss för att få nya kunskaper, tillaga och äta under avslappnade former. I dagsläget tar vi emot grupper på upp till 50 personer och din uppgift som Matinspiratör blir att inspirera, lära ut och ta hand om våra gäster på bästa möjliga sätt! I tjänsten kommer du självklart behöva planera och kalkylera, göra inköp och förbereda inför event.

Om dig

Du brinner för matlagning - precis som vi! Du är kreativ och tänker nytt. Som person är du serviceinriktad och social, tycker om att stå i centrum och gillar att lära andra. Du kan behålla fokus på rätt saker även när det är mycket att göra. Vi på Kaija är ett litet gäng som tycker om att arbeta tillsammans, därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. 

Du har erfarenhet av att laga mat för större sällskap och kan kombinera smaker och presentera dessa på ett tilltalande sätt. Har du tidigare erfarenhet från bageri, är sommelier eller har trädgårdsintresse ser vi det som ett plus. Din svenska är god och självklart har du goda kunskaper inom livsmedelshygien. 

Annat bra att veta

Tjänsten är på deltid, 50 % med tillsvidareanställning. 

Du kommer arbeta tisdag-fredag samt en kväll i veckan, en helg i månaden samt en fredag i månaden.  

Vid frågor om tjänsten, kontakta kaija@kaija.se

Välkommen med din ansökan senast den 13 oktober 2019.

Låter Kaija som ett intressant företag, men tjänsten som Värd/Värdinna är ännu mer lockande? Då kan du läsa mer och söka via denna länk: https://www.jobbet.se/jobb/kaija/vardvardinna-/ck0nrsw4907rs0148vvyqxuma