Rekrytering
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Resurscentrum

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Resurscentrum logo

Arbetsgivare Resurscentrum

Region Uppsala län

Bransch Data/IT

Sista ansökningsdag 2023-10-22

Om arbetsgivaren - Resurscentrum

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

IT-tekniker inom serverdrift

Har du arbetat med serverdrift och har kunskap inom serveroperativsystem? Vill du utveckla dina kunskaper inom tekniskt komplex problemlösning och vara med och bidra till ett välfungerande samhälle och sjukvård? Då kan du vara den vi söker! Vi är en heltäckande IT-organisation och kan i och med det erbjuda spännande och givande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!

Om rollen

Rollen som IT-tekniker inom serverdrift är bred och omväxlande och du ges goda möjligheter att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta med felsökning, drift, underhåll, övervakning och problemlösning i vår servermiljö som främst består av Windows Server och Linux. Du hanterar både virtuella och fysiska servrar, med allt från beställning och uppsättning till avveckling. Vi arbetar regelbundet med att utveckla våra rutiner för att hålla servermiljön homogen och med den strukturen som grund får du utrymme att driva utvecklingsarbete. 

Du tillhör gruppen System- och serverdrift och arbetar tillsammans med ett 20-tal kompetenta och trevliga kollegor.

Om dig

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom serverdrift. Du har kunskap om serveroperativsystem, främst Windows Server och Linux. Det är ett plus om du även har högskoleutbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av att arbeta med olika verktyg, tekniker, plattformar och IT-system. Vi ser att din svenska är mycket god och att du även uttrycker dig väl på engelska, i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är engagerad, lösningsinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du är analytisk och har en förmåga att identifiera problem och föreslå förslag till utveckling. Du är van att arbeta både självständigt och i samarbete med andra och har ett lyhört och ödmjukt förhållningssätt till din omgivning.

Övrig information

Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Överenskommelse om delvis arbete på distans kan träffas utifrån arbetsuppgiftens innehåll och verksamheternas behov. Beredskap kan ingå.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. 

Krav

  • Arbetslivserfarenhet inom serverdrift
  • Kunskap inom serveroperativsystem, främst Windows Server och Linux
  • Erfarenhet av att arbeta med olika verktyg, tekniker, plattformar och IT-system
  • Mycket god svenska och god engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Högskoleutbildning inom relevant område