SÖRAB logo
Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - SÖRAB

SÖRAB är ett regionalt miljö-, och returbolag i norra Stockholm som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. Vårt uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om kommunalt avfall som uppkommer i samtliga ägarkommuner förutom Stockholm. Vi tar även emot verksamhetsavfall från företag. Idag är vi drygt 50 anställda.

SÖRAB logo

Arbetsgivare SÖRAB

Region Stockholms län

Bransch Chefer och verksamhetsledare, Industriell tillverkning, Installation, drift, underhåll, Sanering och renhållning

Sista ansökningsdag 2023-02-21

Om arbetsgivaren - SÖRAB

SÖRAB är ett regionalt miljö-, och returbolag i norra Stockholm som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. Vårt uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om kommunalt avfall som uppkommer i samtliga ägarkommuner förutom Stockholm. Vi tar även emot verksamhetsavfall från företag. Idag är vi drygt 50 anställda.

Underhållsledare till helautomatiserad återvinningsanläggning

Vill du också arbeta på ett stabilt, lönsamt och samhällsnyttigt företag med god sammanhållning och korta beslutsvägar? Nu söker vi en Underhållsledare till vår helautomatiserade återvinningsanläggning i Märsta. Du får en varierande och viktig roll med goda möjligheter att påverka och driva underhållsarbetet! 

Om tjänsten

Hos SÖRAB arbetar vi för att resursutvinningen av uppkommet avfall ska ske på bästa tänkbara sätt. Varje arbetsdag har ett mål som skall nås för de 140 000 årston avfall som tas emot, bearbetas och levereras. 

Som Underhållsledare får du ett varierande arbete där ditt ansvar är att samordna, planera och följa upp verksamhetens förebyggande och avhjälpande underhåll. Du arbetar aktivt med att utveckla underhållsprocessen och samordnar, leder samt fördelar underhållsarbeten utförda av entreprenörer. Vid mindre förbättringsprojekt agerar du även projektledare.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

  • Bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Genomföra riskbedömningar tillsammans med underhållsingenjör och övriga driftledare samt utfärda arbetstillstånd
  • Medverka i att ta fram och dokumentera nya rutiner och instruktioner

Du arbetar i nära samarbete med underhållsingenjör och övriga driftledare inom produktionen. Rapportering sker till SÖRABs anläggningschef.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett stabilt, lönsamt och samhällsnyttigt företag med god sammanhållning och korta beslutsvägar. SÖRAB satsar både på kompetens-utveckling och sociala aktiviteter. Du får dessutom möjlighet att vara en del av den roliga tillväxtresan när vi ska bli både fler och bättre! 

Samhället behöver nyttja avfall som en källa till resursförsörjning i större utsträckning. I takt med att SÖRABs ägarkommuner växer ökar behovet av möjligheter att bli av med och återvinna avfall. Som en del i att arbetet med att resursutvinningen av uppkommet avfall ska ske på bästa tänkbara sätt har vi investerat i en eftersorteringsanläggning för restavfall baserad på NIR-teknik (Near Infra Red).

Om dig

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att planera, följa upp och utföra underhållsarbete i industriell/tillverkande verksamhet. I grunden har du som lägst en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Det finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll hos oss och har du erfarenhet av personalansvar ser vi det som meriterande. Har du vana av underhållssystem ser vi det som ett plus. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska är krav för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. För att lyckas i rollen är du proaktiv i ditt arbetssätt med god förmåga att planera och prioritera. Du är noggrann och tar självständigt ansvar för ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Övrigt

Tjänsten avser heltid.

Verksamheten bedrivs i tvåskift, helgfri måndag-fredag. Som Underhållsledare är arbetstiden förlagd dagtid. 

SÖRAB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För frågor om tjänsten kontakta Stellan Höglund, Anläggningschef, 08-505 804 70, stellan.hoglund@sorab.se alternativt rekryteringskonsult Hanna Koponen på 073-592 03 93.

Du söker jobbet via jobbet.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Krav

  • Erfarenhet av att planera, följa upp och utföra underhållsarbete i industriell/tillverkande verksamhet
  • Utbildning med teknikinriktning på minst gymnasienivå
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska samt goda kunskaper i engelska

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av personalansvar
  • Vana av underhållssystem