Servis till Asso Di Quadri Italian Bar & Restaurant

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

På Stockholms centralstation, mitt i händelsernas centrum, men ändå med en avskild plats där man kan betrakta förbipasserande resenärer i en varm och ombonad miljö finns Asso Di Quadri.

Köket fokuserar på italienska traditioner och här serveras såväl antipasti, pizza som pasta och har något både för en snabb lunch såväl som en trevlig middag.
Asso Di Quadri är belägen på Stockholms Centralstation med nära anslutning till såväl T-bana, pendel- & fjärrtåg.

Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en fartfylld och gemytlig restaurangmiljö. Vi söker nya medarbetare för extraarbete med möjlighet till deltid.

Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar och restaurang förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service.

Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att driva försäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt.

Arbetet innebär arbetstider främst helger och vardagskvällar då vi har öppet alla dagar i veckan. Du börjar som tidigast 10:30 och slutar som senast 22:00.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Jesper Hagberg
Epost: jesper.hagberg@ssp.se

Arbetsgivare
SSP

 

 Dela

Annonser

# banner tack till kunder 15år