Restaurangchef till Max-restaurang på Landvetter

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Restaurangchef till vår Max-restaurang på Landvetter!

SSP på Landvetter är ett stort gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Charmen med att jobba på Landvetter är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor.

Tjänsten som Restaurangchef innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Som Restaurangchef ansvarar du för vår fräscha MAX-restaurang i avgångshallen på Landvetter. Restaurangen har ca 20 medarbetare varav många har varit med sedan öppningen för två år sedan. Unikt för den här enheten är att det är den enda Max-restaurangen i Sverige med serveringstillstånd. Årsomsättning ligger på upp till ca 12 miljoner. Du har ett helhetsgrepp och ansvarar för försäljning, kvalitet, personal och resultat. Till din hjälp har du fem arbetsledare och en biträdande restaurangchef. Du har resultatansvar för enheten.

Dina arbetsuppgifter innebär:
- Driva försäljningen i enlighet med företagets mål
- Att ha ansvar för bemanning och coacha dina medarbetare för att skapa en säljinriktad kultur
- Leverera lång- och kortsiktig resultatutveckling såväl ekonomiskt som kvalitetsmässigt
- Säkerställa att konceptet efterlevs på avdelningen
- Alltid sträva efter högsta servicenivå

Du rapporterar till Operations Manager och ingår i ledningen för driftområde SSP Landvetter. Till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.

Din profil
Vi söker dig som gillar och är bra på att få människor att utvecklas och växa. Du har dokumenterad erfarenhet av en ledarbefattning och du har jobbat med försäljnings- och personalansvar inom restaurang, hotell eller handel. Du har någon form av eftergymnasial utbildning/branschutbildning förmodligen med inriktning mot försäljning eller ekonomi och från din erfarenhet har du fått kunskap om arbetsrätt- och arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel.

Du är driftig och serviceinriktad och är bra på att se helheten även i ett högt arbetstempo. Du har en god ekonomisk förståelse och ett gott affärssinne. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att ta egna initiativ. Du känner dig bekväm i din ledarroll, du är tydlig och ställer krav samt föregår med gott exempel.

Vi arbetar i en internationell miljö och du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider bor vi gärna i närheten av Landvetter. En stor fördel är att ha tillgång till bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att vi inte arbetar 8-17 utan vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Helena Ahldén på 073-688 1569.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Tillträde snarast.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
SSPDela

Annonser

# banner tack till kunder 15år