Extra och sommarpersonal till våra barer och restauranger

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Servis & Bartenders till våra barer på Arlanda Flygplats

Har du intresse och kunskap om mat och framförallt dryck, tycker om att arbeta med service, och är intresserad av en spännande internationell arbetsplats är detta kanske arbetet för dig.

Vi söker personal för extraarbete vid behov samt sommarpersonal till våra barer på Arlanda.

Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang/bar, goda kunskaper om vin och serveringsvana är ett krav.

För att lyckas och trivas på Arlandas barer behöver du följande egenskaper:

- du älskar att ge god service
- du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem
- du är duktig på att merförsälja
- du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster
- du har praktisk erfarenhet från barservering och gärna någon form av bartenderutbildning
- du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar
- du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang/bar
- du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska

Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda.

SSP har avtal med VISITA samt kollektivavtal med HRF och UNIONEN

Krav
2 års restaurangerfarenhet
Flytande svenska och god engelska

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Stefan Karlsson
Epost: stefan.karlsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP



Dela

Annonser