Utesäljare kyla

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Vår omsättning uppgår till 6 mdkr.Dahl kyla är inne i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka vår organisation med en utesäljare kyla till Jönköping. Vill du också jobba i ett marknadsledande företag? Bli en av oss på Dahl!

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb i en positiv och framgångsrik miljö. Du blir en viktig del i vår organisation där ute- och innesäljare jobbar i team och hjälps åt genom hela affärsprocessen. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss.

Arbetsuppgifter
Som utesäljare har du uppgiften att utveckla Dahls affärer inom segmentet kyla genom att skapa lönsamma kundrelationer. Dina viktigaste uppgifter som utesäljare är att förvalta våra befintliga kunder och ansvara för dess utveckling, samt aktivt bearbeta nya kunder och vara proaktiv i din yrkesroll som säljare. Du bokar dina egna kundbesök men samarbetar nära våra innesäljare som stöttar dig med exempelvis offertskrivning, ordermottagning och kunders löpande vardagskontakter.

Du skapar strategier för din kundutveckling och sätter tydliga försäljningsplaner. Som utesäljare ansvarar du för all prissättning ut mot kund där du har stort eget ansvar och utrymme för att skapa en gynnsam affär för bägge parter. Våra kunder är allt från enmansfirmor till stora rikstäckande filialer och en del resande på distriktet och övernattningar förekommer. För att bli framgångsrik som utesäljare är det viktigt att du kontinuerligt utvecklar din kompetens inom försäljning, produkter och tjänster.

Du som söker
Vi ser att du har några års yrkeserfarenhet av uppsökande försäljning, har du dessutom kunskap och erfarenhet från kylbranschen är det mycket meriterande. B-körkort är ett krav.

Det viktigaste är att du som person är social, driven, uthållig och brinner för att göra affärer och skapa goda resultat. Du är engagerad och konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Eftersom mycket av arbetet är självständigt ute på fältet så behöver du vara noggrann och självgående. Du är van vid att själv planera och genomföra dina kundaktiviteter och lägger en strategi för detta som du ser till att leverera. Du är en god förhandlare som har förmågan att skapa långsiktiga och positiva relationer och du trivs i en föränderlig miljö.

Övrigt
Tjänsten är placerad i Jönköping.

Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock 10 januari 2016.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor besvaras av Sara Björkman, 018-100 112.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Några års yrkeserfarenhet av uppsökande försäljning
B-körkort

Meriterande
Kunskap och erfarenhet från kylbranschen

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Tjänstebil

Kontakta

Arbetsgivare
Dahl Sverige AB

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!