Teknisk support kyla

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Vår omsättning uppgår till 6 mdkr.Dahl kyla är inne i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka vår organisation med en central resurs i tjänsten teknisk support kyla. Vill du också jobba i ett marknadsledande företag? Bli en av oss på Dahl!

Arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare för teknisk support främst av våra agenturer inom vätskekylare och övriga aggregat. Mycket av arbetet sker via telefon och mail, men ibland bedrivs supporten ute på fältet i tätt samarbete med våra kunder. Du kommer att stötta våra kunder när de behöver hjälp vid uppstart av installationer, teknisk support, reklamationer, beställa reservdelar, etc. Du kommer också vara en resurs internt för våra säljare runt om i landet.

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar på ett företag som har en stark position på marknaden och vill växa ytterligare.

Du som söker
Vi söker dig som är tekniskt intresserad med minst tre års yrkeserfarenhet från kylbranschen, med kunskap inom styr- och regler. Vi ser gärna att du har jobbat som kylinstallatör, servicetekniker eller med teknisk support. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Tjänsten kräver flytande svenska och mycket god engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Du har ett gott ordningssinne och är bra på att planera din dag samt prioritera bland dina arbetsuppgifter. För att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt är det viktigt att du är en social och utåtriktad person som trivs i en roll med många kontaktytor. Du drivs av att göra affärer och tar stort ansvar för att göra det på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Övrigt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Bromma, men för rätt person kan andra orter vara aktuellt.

Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock 10 januari 2016.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor besvaras av Sara Björkman, 018-100 112.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Minst tre års yrkeserfarenhet från kylbranschen
Kunskaper om styr och regler
Goda kunskaper i Officepaketet
Flytande svenska
Mycket god engelska i tal och skrift

Meriterande
God kunskap om styr och regler
Tidigare erfarenhet som kylinstallatör, servicetekniker eller teknisk support

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Dahl Sverige AB

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!