*PROJEKTLEDARE-PROJEKTUTVECKLING NYPRODUKTION GÖTEBORG*samtliga svarade

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring ska möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balderaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. Inom Balderkoncernen finns varumärkena Balder och Din Bostad.


Vår ambition på Fastighets AB Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Bolaget är under stark tillväxt och erbjuder ett öppet företagsklimat och en prestigelös kultur.

Nu söker vi en driven och erfaren projektledare med dokumenterad erfarenhet som självständigt kommer leda, strukturera och driva nybyggnadsprojekt som beställare från idé till färdigt resultat.
Projekten består främst av nyproduktion av bostäder men även av kommersiella lokaler och fastigheter i Göteborg med omnejd.

Arbetsuppgifter
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

- Leda, strukturera och driva nybyggnadsprojekt från planskede och fram tills projektet är överlämnat och garantitiden löpt ut.
- Tillsätta och leda en projektgrupp med ett engagerat och positivt ledarskap.
- Ansvara för framtagande av marknadsanalys och projektprogram.
- Ansvara för ekonomi-, tids, och kvalitetsstyrning genom hela projektet.
- Ansvara för framtagande av för projektet erforderliga avtal tex exploateringsavtal, entreprenadkontrakt, ekonomiska planer etc.
- Ansvara för upphandlingar av konsulter och totalentreprenör.
- Tillse att projektet planeras och framdrivs på ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart sätt och med nöjda kunder som resultat.
- Bidra till verksamhetens utveckling

Erfarenhet och utbildning
Du som söker tjänsten har flerårig erfarenhet av projektutveckling. Du är marknadsorienterad och har god förståelse för helheten i bostadsaffären. Tidigare erfarenhet inom projektering och/eller produktion är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har erfarenhet av projektekonomi samt arbete med myndigheter i olika skeden av byggprocessen. Lantmäterikunskaper samt erfarenhet från inköp och entreprenadjuridik och bostadsrättsföreningar är meriterande. Vi ser också gärna att du som söker har erfarenhet av kundrelationer.
För tjänsten är det meriterande om du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller en utbildning inom projektledning.

Personligt
Du har ett stort engagemang och brinner för att utveckla staden och att bygga attraktiva bostadsområden med kvalitativa bostäder. Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du är lösningsorienterad och seriös i kvalitet och utförandet. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att genomföra projekt med hög kvalitet och god ekonomi. Du är social och öppen i dina kontaktytor, både internt såväl som externt. Du kan sätta dig in i kundens behov och är affärsmässig i ditt agerande.
Du är en stark lagspelare och öppen för förändring.

Körkort och god datorvana är nödvändigt.Placeringsort: Göteborg

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta affärsutvecklare Erik Lavehall på telefon 031-83 94 28.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt.

Krav
Flera års erfarenhet av projektutveckling.
B-körkort.
Svenska i tal och skrift.

Meriterande
Kunskap om Lantmäteriet
Kunskap inom entreprenadjuridik.
Eftergymnasial byggteknisk alt projektledarutbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Fastighets AB Balder

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om vår verksamhet på www.balder.se