Innesäljare kyla

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Vår omsättning uppgår till 6 mdkr.Dahl kyla är inne i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka vår organisation med innesäljare till Stockholm. Vill du också jobba i ett marknadsledande företag? Bli en av oss på Dahl!

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb i en positiv och framgångsrik miljö. Du blir en viktig del i vår organisation där ute- och innesäljare jobbar i team och hjälps åt genom hela affärsprocessen. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss.

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare verkar du i en serviceinriktad och problemlösande funktion där du ger support och arbetar med rådgivande försäljning till våra kunder. Du tar emot och lägger order i vårt affärssystem, skriver offerter, supportar kunder med teknikfrågor, hanterar logistikfrågor, reklamationer och har tät kontakt med våra utesäljare och leverantörer. En stor del av arbetet består av att möta kunden i telefon, men även via mail och via sambesök med utesäljare.

Du som söker
Vi söker en driftig och strukturerad person med utpräglad servicekänsla och en god prioriteringsförmåga. Du är initiativrik och självgående men har en god laganda och en bra samarbetsförmåga. Du har en mycket god förmåga att bygga relationer och vi ställer höga krav på din sociala kompetens.

Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet inom kylbranschen och har vana av att jobba i affärssystem. Dina kunskaper i Office-paketet är goda. Din svenska är flytande i både tal och skrift. Även goda kunskaper i engelska krävs. Om du har kylcertifikat och/eller kunskap inom VVS är det meriterande.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Övrigt
Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock 10 januari 2016.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor besvaras av Sara Björkman, 018-100 112.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Minst tre års yrkeserfarenhet inom kylbranschen
Vana av att jobba i affärssystem
Goda kunskaper i Office-paketet
Goda kunskaper i engelska
Flytande svenska

Meriterande
Kylcertifikat
Kunskap inom VVS

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Dahl Sverige AB

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!