Fastighetsförvaltare till Öxnehaga

Vätterhem är Jönköpings största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster.

Hos Vätterhem har alla medarbetare möjlighet att påverka, både det egna arbetet och företagets i stort. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund genomsyrar verksamheten i form av Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar.

2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag, vill du vara med oss på den resan?


Som fastighetsförvaltare på Vätterhem har du ett mycket omväxlande och viktigt arbete. Du har ansvar för cirka 1400 lägenheter där din roll är att utveckla fastighetsbeståndet, vara arbetsledare och ge service och information till våra hyresgäster. I din roll kommer du att ha arbetsledning för cirka 15 medarbetare ur bovärdsgruppen.

Rollen som fastighetsförvaltare innebär att du ansvarar för statusbesiktningar samt att planera, genomföra och följa upp underhåll och investeringar enligt gällande lagar. Du förväntas kontinuerligt arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av dina fastigheter samt energi, teknik och miljö. Vidare är du ansvarig för egenkontroll och ekonomi inom ramen för ditt förvaltningsansvar. Rollen kräver både fackkunskap och ett stort intresse för hyresgästkontakter och ledarskap.

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller YH-utbildning med inriktning mot teknik, fastighetsekonomi eller fastighetsjuridik. Alternativt har du förvärvat förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. I rollen krävs att du har erfarenhet av fastighetsförvaltning, ekonomi, hyresavtal och kundkontakter. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektledning samt LOU. Det är viktigt att du har god administrativ förmåga och ledaregenskaper.

Som person är du rak och lättillgänglig. Du är drivande, strukturerad och handlingskraftig med högt kvalitetsmedvetande. Vidare har du god samarbetsförmåga, är kommunikativ och hyresgästfokuserad. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög grad av integritet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort lägst klass B, samt tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats där vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta förvaltningschef Öxnehaga, Anette Fridsäll, 036-199 477. Kollektivavtal finns med Vision, Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, 036-199 466.

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2 april. Välkommen med din ansökan.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se