Chef för Intern Service

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Chef för Intern Service på Mässrestauranger

Vi söker nu en stark arbetsledare med utvecklingsintresse och servicekänsla. Då vi behöver effektivisera vårt arbetssätt söker vi dig som är intresserad av att påverka din situation tillsammans med dina medarbetare och övriga företaget och jobba mot våra mål.

Du behöver ha:
- Logistikkunnande
- Strukturkänsla
- God arbetsplanering för stödfunktioner i verksamheten

o varumottagning för vidare transport internt och för lagring med eget ansvar
o välkomnande och mottagning av all personal
o maskinreparationer för 3 kök och en övrig maskinpark
o möblering och materialtransporter för de evenemang som äger rum utanför våra restauranger i Stockholmsmässans hallar (porslin, mobil köksutrustning mm)
o öppning/låsning av företaget, larmning, inpassering, säkerhetstänk
o disk- och städavdelningen (har egen organisation men behöver planeringsstöd)
o fastighetsfrågor tillsammans med hyresvärden Stockholmsmässan och egna
o husfrufunktionen med ansvar över arbetskläder, dukar och övriga textilier

Du har stark servicekänsla i kombination med logistiken och strukturen. Allt vi gör syftar till att leverera en totalupplevelse för kunden/gästerna/besökarna. Vi gör det med "service inifrån och ut", på bästa och effektivaste sätt för att nå slutprodukten och med en fin serviceattityd internt.

Tjänsten är en nyckelfunktion för oss då en effektiv och optimal planering har stor ekonomisk betydelse i vår verksamhet. Du har ansvar över de lagerutrymmen vi har på olika ställen i anläggningen och en koordinering av arbetet. Vi behöver utveckla vårt arbetssätt och effektivisera planeringen för bästa resultat både praktiskt, ekonomiskt och trivselmässigt. Du kommer att ingå i driftgruppen.

Vi vill att du har stark kunskap och erfarenhet av logistik och planering av relevant karaktär, en stark servicekänsla samt förmåga att prioritera rätt även i hastigt uppkomna situationer.

I rollen ingår personalansvar för har ett antal fasta medarbetare och ett flertal extra medarbetare. Säsongsanställningar förekommer. Du måste ha god datavana, kunna Officepaketet. Körkort minst B och gärna truckkort. Erfarenhet från restaurangbranschen är starkt meriterande.

Vi erbjuder ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Vi arbetar viss period både helger och kvällar enl ett årsarbetstidsavtal. Ledigt har vi huvudsakligen under jul/nyår samt sommartid.

Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning, månadslön. Om du är intresserad av denna tjänst som chef för vår Intern Service hos oss skicka då in din ansökan redan idag! Rekryteringen kommer att ske löpande.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se