Butiksmedarbetare/Kassapersonal till Eda/Charlottenberg

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Nyligen öppnade vi Strömstad MAT, med bland annat en underbar delikatessdisk på 35 meter. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad.

Nu söker vi butiksmedarbetar/kassapersonal till butiken i Eda/Charlottenberg.

Vi på Eurocash brinner för service och söker nu dig som tillsammans med oss vill göra ditt yttersta för att den serviceanda vi byggt upp genom åren ska bli ännu bättre. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Egenskaper och erfarenhet
Som matsäljare är du serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Du är noggrann och ansvarsfull och har alltid kundnöjdhet i fokus. Du är flexibel och van att ha många bollar i luften. Ett stort matintresse är en fördel.

Vi tror att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller service. Har du tidigare yrkeserfarenhet inom dagligvaruhandeln eller detaljhandeln är det meriterande, likaså är erfarenhet av manuell försäljning. Då kassatjänst ingår i jobbet behöver du vara minst 16 år. Att du har tillgång till boende i regionen under sommaren är en förutsättning.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb i en butik med många härliga kunder. Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Övrig information och ansökan:
Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb v.26-34, tjänsterna är på deltid ca 20-30 timmar/vecka. Vi söker även två deltidstjänster på 17 timmar/vecka samt ett vikariat på 30 timmar/vecka som sträcker sig t.o.m. 31 juli. I din ansökan anger du vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

Placering: Eda/Charlottenberg.

Vid frågor kontakta butikschef Hans Kåwert på telefon: 010-550 56 19.

Vi hanterar urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Krav
- Tidigare yrkeserfarenhet från en liknande roll och/eller avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning handel

Meriterande
- Erfarenhet från manuell försäljning
- Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik.
- Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel.

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner
Fast lön
enligt kollektivavtal.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.eurocash.se